GEZICHTSBEHANDELING(EN)

In mijn schoonheidssalon worden diverse gezichts-en pedicure behandelingen aangeboden in een persoonlijke sfeer. Er wordt gewerkt met (h)eerlijke producten bijvoorbeeld van o.a. Oriflame, Webecos, Dr. Tadlea en Thalion. Uiteraard krijgt elke klant een persoonlijk huidadvies met de bijbehorende producten gebruik (en desgevraagd advies). Kwaliteit en professionaliteit staan voorop om de béste behandeling te kunnen bieden.

In overleg bespreken we welke behandeling het beste aansluit bij jouw wensen. Zo kunnen er meerdere behandelingen tegelijkertijd gedaan worden zoals een gezichtsbehandeling met  wenkbrauwen verven of een harsbehandeling met een gezichtsbehandeling.

Op verzoek krijg je een eerlijk en vrijblijvend advies mee voor de huidverzorging thuis.

 

Ocean Treatment -  anti aging gezichtsbehandeling

Het Ocean Treatment by Sonja neemt je mee om de weldaad van de oceaan te ontdekken, dat de geheimen van vrouwelijke schoonheid ontrafelt.  Deze unieke gezichtsbehandeling gaat verder dan traditionele schoonheidsverzorging.  Het geheim is gebaseerd op unieke innovaties: verleidelijke zeeparels, die zich openen wanneer deze zachtjes in de huid worden gemasseerd, een innovatieve massage die de contouren van je gezicht als het ware ‘beeldhouwt’ en de huid strakker maakt. In combinatie met de geconcentreerde formules van de producten neem ik je mee naar de ware bronnen van natuurlijke schoonheid, een ware weldaad!

We beginnen met het reinigen van de huid en dan volgt een peeling, diepte reiniging. Zo worden de dode huidcellen verwijdert en krijgen de nieuwe, jonge huidcellen kans om te stralen. Dan is het tijd voor een speciale, stimulerende massage van gezicht, nek en decolleté. Daarna breng ik de zeepareltjes aan, deze bevatten o.a. hyaluronzuren en collageen, hydrateren en verzorgen de huid. Nadat de zeepareltjes geplaatst zijn breng ik het innovatieve, verkoelend en kalmerend masker aan.

Na ongeveer 15 minuten kan het masker eraf en behandel ik de huid na met het aanbrengen van een serum, oog crème en afsluitende crème. Alles op elkaar afgestemd voor een optimale verzorging en de huid wordt mooier en stralender dan ooit!

 

PEDICURE

Wordt het de hoogste tijd om de voeten net zo goed te verzorgen als de rest van het lichaam?

De voeten dragen ons de he-le dag en soms heb je wel eens last van pijnlijke of vermoeide voeten. Als Pedicure ben ik specialist in het verzorgen van voeten, niet alleen mooie, verzorgde voeten maar ook behandelen van klachten als een likdoorn, eelt of kloven. Een pedicure behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen, vooral voor hen die beroepsmatig veel staan of lopen. Gun de voeten de aandacht die zij verdienen en kom eens langs!

 

 

BINDWEEFSEL MASSAGE

De bindweefselmassage is een intensieve huidverbeterende massage van gezicht, hals en/of decolleté. Deze massage zorgt voor stimulatie van de bindweefsellagen. Het activeert de doorbloeding, verbetert het onderhuids bindweefsel, de huid wordt gladder en de algehele huidconditie verbetert. Het resultaat is dat de huid weer steviger wordt, veerkrachtiger, frisser en stralender!

De bindweefselmassage is toe te passen bij diverse indicatie als een vale, vermoeide huid, littekenvorming, om huidveroudering te vertragen, etc. De effecten van een bindweefselmassage:

Verbetering van de huidconditie en opname van werkstoffen

Stimuleren van de huiddoorbloeding

Versteviging van het bindweefsel

Bevordering van de celdeling

Verbetering van de huidstructuur en huidteint.

Wist u dat bindweefselmassage vaak ondersteunend is bij een behandelplan voor huidverbetering? Maar de massage kan ook los worden ondergaan.

Bij Beautysalon By Sonja is er de mogelijkheid voor een bindweefselmassage, in een kuur of losse behandeling. Voorafgaande zal ik een intake doen om contra-indicaties en bijzonderheden vast te stellen. Dit omdat er een intensieve werking plaatsvind dieper in de huid, stofwisseling en afvoer van afvalstoffen in de huid.

Eerst zien dan geloven, dat is zoals u weet mijn lijfspreuk. En daarom heb ik een model gezocht die bereid en geschikt was een kuur van 6 behandelingen te ondergaan.

En zie hier de resultaten, fan-tas-tisch!!

       

 

Joke Smitstraat 48 • 2135 JJ Hoofddorp • telefoon 06 - 1247 61 71
info@beautysalonbysonja.nl • www.beautysalonbysonja.nl