Een ontspannen moment voor jezelf

 

 

Tijd nemen voor jezelf, het lijkt een overbodige luxe maar dat is het niet! Het is een essentieel onderdeel van een gelukkig leven want als je goed voor jezelf zorgt, voel je je een leukere ik.

Elke huid is een uniek, veeleisend en een kostbaar bezit. Net zoals ieder mens anders is, is namelijk ook iedere huid anders. En dat is mooi! Of je nu kiest voor een gezichtsbehandeling of voor een goede huidverzorging met de beste producten, voor een gedegen advies op maat ben je bij mij aan het juiste adres!

En wordt het ECHT de hoogste tijd om de voeten goed te gaan verzorgen? Goede voetverzorging hoort erbij, het is zooo fijn als je weer op 'wolkjes' kunt lopen! Als pedicure ben ik specialist en zijn uw voeten in goede handen. Gun je voeten de aandacht die zij verdienen en kom eens langs voor een pedicurebehandeling!

Met veel liefde, passie en energie is mijn salon opgebouwd met als belangrijkste uitgangspunten: kwaliteit en persoonlijke aandacht. Kwaliteit is terug te vinden in de behandeling met top producten van o.a. Oriflame, Webecos, en Dr. Tadlea . Tijdens de behandeling kun je rekenen op persoonlijke aandacht, luxe, weldaad en zorg. Geen rimpelloze beloftes en ingewikkelde apparatuur maar (h)eerlijke huidverzorgende behandelingen en vakkundig advies, je komt he-le-maal tot rust!

Met sprankelende groet,
Sonja van Impelen

Graag ontvang ik je in mijn beautysalon!

 

 

Joke Smitstraat 48 • 2135 JJ Hoofddorp • telefoon 06 - 1247 61 71
info@beautysalonbysonja.nl • www.beautysalonbysonja.nl