Behandelingen & huidverbetering

 

 

De huid  is de spiegel van de ziel

De huid verraadt hoe het met onze gezondheid gesteld is en hoe we ons voelen. Een mooie huid betekent in eerste instantie een  gezonde huid: goed verzorgd, fraai  van teint, ontspannen en fris. Om de huid gezond en daardoor mooi te houden is een regelmatige, op de  behoeften afgestemde reiniging en  verzorging noodzakelijk.

Onze huid wordt dagelijks bloot gesteld aan allerlei schadelijke invloeden als milieu-invloeden, klimatologische  veranderingen, UV-stralen, stress– en toch willen wij graag dat onze huid er jong en stralend blijft uitzien. Geef en gun je huid de béste gezichtsverzorging.

 

Behandelingen

Voor behandeling aan het gezicht is er een diverse keus, met altijd een basis van reinigen, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen corrigeren en een verzorgend gezichtsmasker. Maar laat je eens  verwennen, behandeling DeLuxe, met een heerlijke ontspannen gezichtsmassage. Voor elke huidtype geschikt.

 

Wil je een huid verbeterende behandeling, dan is er de Minilift: een behandeling op basis van Aloë Vera en geeft een cosmetische lifting. Zowel de opperhuid als de lederhuid worden gestimuleerd, waardoor er een betere circulatie ontstaat. De huid is dan beter in staat om werkstoffen op te nemen. Een geweldige oppepper als losse behandeling, in kuurverband werkt het liftend en verjongend. De behandeling is geschikt voor mensen met couperose, acne en een verslapte, vale huid.

Een huidverbeterende behandeling betekent:

 • Celdeling stimulerend
  Strakker maken van de huid
  Minder lijntjes
  Huid een boost geven
  Verminderen van pigment
  Collageen stimulerend

 

 

 

 

Joke Smitstraat 48 • 2135 JJ Hoofddorp • telefoon 06 - 12476171
info@ beautysalonbysonja.nl • www.beautysalonbysonja.nl