Behandelingen

 

 

De huid  is de spiegel van de ziel

De huid verraadt hoe het met onze gezondheid gesteld is en hoe we ons voelen. Een mooie huid betekent in eerste instantie een  gezonde huid: goed verzorgd, fraai  van teint, ontspannen en fris. Om de huid gezond en daardoor mooi te houden is een regelmatige, op de  behoeften afgestemde reiniging en  verzorging noodzakelijk.

Onze huid wordt dagelijks bloot gesteld aan allerlei schadelijke invloeden als milieu-invloeden, klimatologische  veranderingen, UV-stralen, stress– en toch willen wij graag dat onze huid er jong en stralend blijft uitzien. Geef en gun je huid de béste gezichtsverzorging.

Behandelingen

Voor behandeling aan het gezicht is er een diverse keus, met altijd een basis van reinigen, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen corrigeren en een verzorgend gezichtsmasker. Maar laat je eens  verwennen, behandeling DeLuxe, met een heerlijke ontspannen gezichtsmassage.

Onrustige huid? Kies dan eens het Azulen-C mask. Dit kalmerende rubbermasker uitermate geschikt voor de gevoelige en rijpe huid.

Vette huid? Dan adviseer ik je een diepreinigend Mudmasker. Dit verwijdert overmatig vet en onzuiverheden.

Met de Looking Good behandeling geef je je huid een intensieve boost! Naast de basis van reinigen, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen corrigeren, ontspannen gezichtsmassage wordt tijdens deze behandeling 2x een serum op de huid aangebracht.

Serums bevatten een hoge concentratie actieve ingrediënten, zoals antioxidanten, vetzuren en vitaminen. Een echte boost!

 

 

 

Joke Smitstraat 48 • 2135 JJ Hoofddorp • telefoon 06 - 12476171
info@ beautysalonbysonja.nl • www.beautysalonbysonja.nl